Så meget at give

Så meget at give

Min intention med dette maleri var at give udtryk for den store, varme, åbenhjertige og alligevel erfarne kærlighed fra gammel til barn. Den uendelige og vidende affektion. Så udtrykket var vigtigt og svært at fæstne. Dette var, hvad jeg kunne udtrykke med mine farver og redskaber nu :).

 • Højde :

  100

 • Bredde :

  100

 • Dybde :

  2

 • Ramme :

  sølvsvæveramme

 • Årstal :

  2022

 • Metoder :

  I dette maleri har jeg brugt rigtig meget spartel :). Baggrunden er som oftest gjort med spartel, og så har jeg denne gang prøvet at undgå skitse, så jeg har ladet motivet vokse ud af spatelen af sig selv. Det, synes jeg selv, er lykkedes ok. Men spartel er ikke nok, når jeg skal finpudse udtrykket i ansigtet. Så her har jeg brugt meget penselarbejde. Til gengæld har jeg næsten ikke brugt pensel til at male hænderne, jeg kan lide, at de står store, varme og enkle i deres åbne udtryk.

 • Pris :

  7.600,- kr