Perlen 2 SOLGT

Perlen 2 SOLGT

Dette billede er en kær undtagelse... det er nemlig lavet på bestilling, som en opgave, hvor jeg skulle "kopiere" et af mine egne malerier :)... selvsagt lidt af en opgave, så jeg var nødt til at anmode om den kunstneriske frihed, der ligger i ,at man aldrig ved, hvad der kommer ud af ens anstrengelser, hvis man agerer som kunstner ved at hengive sig til det billede, der måtte komme... Som sagt så gjort. Jeg blev selv helt tilfreds. Det ligner, men er alligevel overhovedet ikke en kopi. Disse to hænder er sammenvoksede og gør nærmest motivet helt skulpturelt, i modsætning til det "originale", hvor begge hænder er løsrevne... Nåmen, det er jo altid dejligt at få et maleri fra hånden og ud i verden!!

 • Højde :

  50

 • Bredde :

  40

 • Dybde :

  2

 • Årstal :

  2021

 • Metoder :

  Dette billede er ikke så stort, så jeg har brugt rigtig meget pensel, fremfor spartel, som jeg ofte ynder.

 • Pris :

  1800,-kr