Med vemod slipper jeg dig, min datter, og i stolthed

Med vemod slipper jeg dig, min datter, og i stolthed

Det er ikke så nemt at finde den sorgløse afsked til de nærmeste. Jeg har forsøgt at vise denne tvivlsomhed ved at lade moderens hånd hvile tydeligt på datterens skulder...omend datteren nok lader til at føle sig fri og munter til at gå sin egen vej! De stærke farver skal understrege det stille og store drama i historien.

 • Højde :

  90

 • Bredde :

  90

 • Dybde :

  2

 • Ramme :

  sølvsvæveramme

 • Årstal :

  2017

 • Metoder :

  Spatelen er her mit redskab, der skal udtrykke denne blandede følelse af afsked, glæde og vemod. Den har været helt perfekt til de store lag af stærke farver og enkle former, der skal understrege hensigten i mit billede.

 • Pris :

  6.700,- kr.