Lys og mørk - SOLGT

Lys og mørk - SOLGT

Det er min hensigt i dette billede at beskrive det modne menneskes hensigt om og evne til at favne både det lyse og det mørke i livet. Her symboliseret ved at lade den voksne favne og trøste det lille mørksindede barn med sin store varme hånd - og samtidig give det lyse, udadvendte barn en opmærksom og bekræftende hånd på hovedet. For mig er det helt tydeligt, at de anvendte farver understreger den underliggende symbolik i billedet. At vi må lære at favne både de lyse og mørke sider i livet og i os selv.

 • Højde :

  120

 • Bredde :

  100

 • Dybde :

  3

 • Årstal :

  2021

 • Metoder :

  Her har jeg arbejdet rigtig meget med spatel, som jeg ynder det. Først baggrunden i grå med flere farvenuancer i for at skabe "væg" for motivet. Og så spatelen i funktion som redskab for at give mig denne følelse af at arbejde skulpturelt. Penslen blir i dette meget "spatlede" værk mest brugt i ansigterne for at understrege forskellen på det grovere kropslige udtryk og ansigtets finere udtryk. Jeg er meget begejstret for at sætte disse to redskaber og udtryksformer op mod hinanden.

 • Pris :

  8.600,- kr.