Liv og død

Liv og død

Min hensigt med dette maleri var at male en overvældende blomsterbusk, som skulle udtrykke levende liv. Det, vi ser og glædes ved lige umiddelbart. Og ser man godt efter, kan man se, at jeg nederst på billedet har malet den allestedsnærværende død. På dette maleri skildret gennem en lille fugleunge faldet ud af reden, tror jeg, den uskyld, vi ikke tåler at se miste livet. Malet gennem dette uskyldige symbol for at gøre det tydeligere, at vi skal værdsætte det, vi har og ser og oplever, mens vi har og gør det. At livet er så skrøbeligt og overvældende og kostbart og hele tiden fåes og mistes af os alle.

 • Højde :

  100

 • Bredde :

  100

 • Dybde :

  2

 • Ramme :

  3 cm dyb svæveramme malet i dyb grøn.

 • Årstal :

  2021

 • Metoder :

  Jeg har her muntret mig med spatelen i begyndelsen. Formgivet mit motiv og baggrunden med spatel. Men såsnart mit motiv var godt på plads, har jeg finpudset med pensler i forskellige størrelser. Større pensler ved blade og blomster og en mere fintfølende pensel ved den lille fugleunge.

 • Pris :

  6.800,-kr.