Inde i midten af cirkus... SOLGT

Inde i midten af cirkus... SOLGT

Ja, inde i midten af cirkus, danser den hvide klovn rundt....dobbeltheden her skildret i den så velkendte hvide klovn med min hang til nøgenhed som symbol på det blottede. Det sort-hvide. Glæden og sorgen. Ensomhed og publikum. Jeg selv og de andre. JEg har ønsket at skildre denne sårbarhed i den hvide klovn, der underholder publikum og gemmer sorgen i sig selv, græder bag masken.

 • Højde :

  100

 • Bredde :

  100

 • Dybde :

  2

 • Ramme :

  sølvsvæveramme

 • Årstal :

  2018

 • Metoder :

  Ja her har jeg nok givet min spatel lidt stuearrest for at gå amok i malingen af den hvide klovn...jeg begyndte med at male klovnepigen nøgen for derefter at male den hvide dragt ovenpå. Som jeg har vist i så mange af mine billeder, så elsker jeg at illustrere sårbarheden, udsatheden ved helt fysisk at male nøgen krop. Nåmen her var det jo vigtigt at male den hvide dragt, så jeg har blot ladet kroppen skinne igennem...og DET har krævet pensel, pensel!!!

 • Pris :

  8000,- kr., SOLGT