I virkeligheden SOLGT

I virkeligheden SOLGT

I virkeligheden tror jeg, at det er det her, det handler om :) - at kunne nå og rumme den mørke og lyse side i os selv - og dermed den anden/ de andre. At dèt er virkeligheden. Den farvemættede - og alligevel sarte - baggrund skulle illustrere det nærmest regnbueagtige lys, som jeg synes kunne danne rum til en sådan fantasi :). Måske er det også her, den ægte tilgivelse lever?

 • Højde :

  120

 • Bredde :

  90

 • Dybde :

  2

 • Ramme :

  sølvsvæveramme

 • Årstal :

  2023

 • Metoder :

  Baggrunden har jeg spartlet i mange lag og så har jeg - for at dæmpe farverne mod hovedmotivet - med en meget tynd sandfarve laseret baggrunden. Det sorthvide motiv har jeg først spartlet for at skabe en rund, organisk, sammenhængende form. Derefter har jeg brugt pensel - lidt grovere til den mandlige, mørke side og lidt finere til den lyse, feminine side. På den mørke mandlige side har jeg ligesom "taglagt" strøgene for at skabe en grovere effekt, mens den lyse side er "schumret" blidere :)

 • Pris :

  9.900,- kr