Global 2 SOLGT

Global 2 SOLGT

Så blev jeg igen spurgt, om jeg kunne kopiere et af mine malerier ned til mindre størrelse :), jamen DET er da en kompliment, der er til at tage at føle på!! Så jeg hviskede ja... og måtte jo atter stille den gensidige frihed til skue. Man (læs: jeg) KAN simpelthen ikke kopiere èn til èn, så det blir under betingelse af den kunstneriske frihed...dvs at man som maler må have frihed til at følge sin fornemmelse for, hvilken vej maleriet skal....sagt på en anden måde: man (læs: jeg) må have friheden til at male "et nyt billede". Og kan derfor ikke garantere for resultatet. Altså frihed gives til anmoderen til at sige nej, når resultatet foreligger :). Og på de betingelser er det faktisk en ret fantastisk opgave at tage på sig. Jeg opdager som kunstner nye sider af maleriet og mig selv som kunstner. Og dèt er jo altid dejligt og spændende. Jeg blev så heldigvis rimeligt tilfreds med resultatet :).

 • Højde :

  90

 • Bredde :

  70

 • Dybde :

  2

 • Ramme :

  Sølvsvæveramme

 • Årstal :

  2021

 • Metoder :

  Baggrunden spartlet i mange lag. Motivet er også lagt op med spatel, og så har jeg skiftevis penslet og spartlet mig til det færdige resultat. Det er lidt vanskeligere at være helt fri med spatelen i dette mindre format, men spatelen er temmelig uundværlig for mig, når jeg skal formgive, især kroppe, tror jeg. Den giver mig en særlig "keramisk" frihed i bevægelsen.

 • Pris :

  6.000,- kr.