Fugl og fisk

Fugl og fisk

Jeg føler mig ny og sprød i denne maleform :). Det har været en udfordring for mig at udtrykke mig - hvad jeg ville kalde mere abstrakt - måske kunne man blot sige , at billedet er enklere i sin symbolik end vanligt for mig. Endnu mere eksistentielt i sin formgivning. Jeg synes, det er en spændende vej at begive mig ud på :). Symbolikken i maleriet er for mig sammensmeltningen af fugleformen og fiskeformen i et kærlighedskredsløb. Farverne er som altid også meget betydningsfulde for mig og lige så meget med til at give maleriet sin dybe symbolik. Understrege meningen i den enkle formgivning.

 • Højde :

  100

 • Bredde :

  120

 • Dybde :

  4

 • Årstal :

  2023

 • Metoder :

  Som ofte før har jeg også her brugt både spartel og pensel. Det nye ved dette maleri - for mig - er, at jeg forsøgte at udfordre mig selv ved at male i et endnu enklere sprog, end jeg plejer. Endnu mere abstrakt-symbolsk kunne man måske sige. Motivet for mig er denne sammensmeltning af de to figurer, en kærlighedsform mellem fugl og fisk, mellem følelse og tanke, kunne man sige. Spatelen har dannet motivets form og penslerne har justeret motivet og også finpudset baggrundsfarverne.

 • Pris :

  12.000,- kr.