Den enkelte og de mange

Den enkelte og de mange

I dette maleri har jeg forsøgt at skitsere denne dialektik mellem det at gå alene som drømmer - og det at søge tryghed i fællesskabet. Glæden og prisen man må betale på "hver side". Vi rummer jo alle behovet for at udfolde os på begge sider, men vi er nok som udgangspunkt mest stemt for det ene eller det andet...hmm..måske er det sundt at dele pladsen mellem de to behov...:)

 • Højde :

  100

 • Bredde :

  100

 • Dybde :

  3

 • Ramme :

  sølvsvæveramme

 • Årstal :

  2023

 • Metoder :

  Baggrunden har jeg spartlet, som jeg ofte gør det: i mange lag, så farverne skinner igennem, næsten som lasering, men kraftigere. Og så har jeg skitseret alle de små personer...og den store :), inden jeg overførte mine tegninger til lærredet. Derefter penselarbejde - med de små - men ikke for minutiøst for ikke at miste det levende, de små personlige udtryk. Har dog ikke kunnet lade være med at understrege lidt detaljer med en gammel fyldepen.

 • Pris :

  8.600,- kr