Danse i måneskin SOLGT

Danse i måneskin SOLGT

Jeg tror romantikeren i mig pludselig ville til orde her :). Jeg har ønsket at give en følelse af denne lille, blide blomst ( vintergæk?), som lige der midt om natten i det aller-allerspædeste forår rejser sin stængelkrop, sine blade og sin blomsterkrone og danser lige midt i den månestråle, der lyser på netop denne yndighed - varslet om foråret, der er på vej. Og det er en dans i lutter glæde over at være til, der er intet publikum. Det er kun os, der får lov at kigge...og det ved den ikke :).

 • Højde :

  90

 • Bredde :

  70

 • Dybde :

  2

 • Ramme :

  sølvsvæveramme

 • Årstal :

  2021

 • Metoder :

  Her har jeg spartlet baggrunden først, længe og grundigt :), inden jeg skitserede mit motiv og gik i gang med penselarbejdet. Vel at mærke pensel over det hele...også ovenpå den spartlede baggrund. Da jeg fik lidt styr på mit motiv, begyndte jeg at lave "månestrålen" med både pensel og svamp, stille og møjsommeligt og roligt...og forfra mange gange før den blide stemning kom frem.

 • Pris :

  5.000,- kr