Dét

Dét

Dette maleri er meget enkelt i sit udtryk, og jeg bruger meget enkle former og virkemidler til at udtrykke mig. Jeg vil gerne vise denne storladne tanke, at lys og mørke er indbyrdes forbundne. Afhængige af hinanden. Tanken om, at der slet ikke kan skabes form uden det mørke. At vi har brug for den sorte streg til at formgive.... lys er ikke nok til denne verden. At den sorte farve ligger implicit i alt, der skabes. At alle farver er implicit i den hvide. Alle farver implicit i den sorte. Det er en lidt vild og abstrakt tanke, synes jeg. Her er der så endnu ikke skrevet noget på det nye rene stykke af skriftrullen... ..det er lige i det vibrerende øjeblik, inden noget er fæstnet...

 • Højde :

  130

 • Bredde :

  100

 • Dybde :

  2

 • Ramme :

  Sølvsvæveramme

 • Årstal :

  2020

 • Metoder :

  På dette maleri synes jeg, det er tydeligt at se forskellen i mit spartelarbejde og det lille fine penselarbejde på "blyant" og skriftrulle. Forskellen, synes jeg, forstærker indtrykket af proportionerne, det er ihvertfald meningen!

 • Pris :

  9.900,- kr.