A bird named Ukraine SOLGT

A bird named Ukraine SOLGT

Denne sjældne gang tog motivet fusen på mig...dvs at jeg sædvanligvis ved, hvad jeg vil male og har en ret klar ide om motivet. Men denne gang kom dette uventede motiv, da jeg var færdig med bunden, og faktisk troede, at jeg skulle i gang med at male noget ganske andet. Jeg begyndte med ideen til "flængen" i lærredet og malede først den. Derefter kom ideen til blåmejsen i gult og blåt symboliserende Ukraine. Fuglens skygge dukkede derefter op som det tredje afbalancerende motiv. Jeg tror, billedet forsøger at symbolisere Ukraines flugt ud af mørket, de små fine blade skal give indtryk af nyt spirende liv. Skyggen falder nedad og bort måske :). Man kan jo også sagtens lægge fuglens nye frihed ind som symbolik uden at connecte det med Ukraine :).

 • Højde :

  100

 • Bredde :

  100

 • Dybde :

  2

 • Ramme :

  sølvsvæveramme

 • Årstal :

  2022

 • Metoder :

  Jeg har spartlet, spartlet og spartlet baggrunden i mange lag, så forskellige farver trænger igennem de sidste gule strøg. Motiverne er malet med lille pensel...fuglens skygge knap så stramt, så den virker mere flygtig, som skygger jo er.

 • Pris :

  7.000,- kr.