Åbent hjerte

Åbent hjerte

Den overraskede, pludselige opdagelse af det åbne hjerte, der har åbnet sig på ny og forårsfri og yndig letter som en fugl, der må synge sin glæde ud. Det tror pokker, hun gør store øjne og en anelse frygtsom ser til, mens miraklet sker...

 • Højde :

  120

 • Bredde :

  80

 • Dybde :

  4

 • Årstal :

  2021

 • Metoder :

  I dette maleri har jeg kendt mit motiv og begyndte med at spartle en munter og forårsglad baggrund... for jeg vidste, at jeg ville male en kvinde, der til sin store overraskelse får åbnet sit hjerte og bliver taget af den jubelglade, fuglefri og nye syngende glæde. Forår i hjertet. Min hovedperson har jeg også spartlet op, og først da motivet er formgivet, er jeg begyndt at bruge pensler i forskellige størrelser til at markere detaljer og blide overgange i hudens farvesætning.

 • Pris :

  7.600,- kr